26 Şubat 2010 Cuma

Okey Royal indir

Dünyanın en büyük ve en heyecan verici okey platformu olan Okey Royal’i ücretsiz olarak bilgisayarlarınıza indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Okey Royal sizlere alışageldiğiniz oyun sitelerinin çok daha üstünde bir kalite sunacaktır. Seviyeli ve sayısı milyonu aşan yerli yabancı oyuncular ile sohbet ederek okey oynayabileceğiniz bu keyifli platforma hemen üye olun ve eğlencenizi ertelemeden oyuna katılın. Oyunu indirmek için Lütfen Burayı Tıklayınız.


Okey Royal indirme adımları;
1- Okey Royal İndir yazısına tıkladıktan birkaç saniye sonra oyunun kurulum dosyası bilgisayarınızın masaüstüne gelecektir. Lütfen bu dosyaya çift tıklayınız ve oyunun yükleme adımlarını başlatınız.

2- Dil seçeneğinizi belirleyiniz ve ileri butonuna tıklayınız.

3- Kullanıcı sözleşmesini okuyunuz ve ileri butonuna tıklayınız.

4- Okey Royal bilgisayarınıza yükleniyor. Kurulum bitene kadar Lütfen bekleyiniz.

5- Okey Royal İndir adımlarının son basamağındasınız. Lütfen geçerli bir kullanıcı adı tayin edeniz. Kullandığınız bir e-mail adresi ve unutmayacağınız bir şifre ile basit üyeliği tamamlayınız.

6- Artık Okey Royal lobisi içerisinde doyasıya bir eğlenceye hazırsınız. Dilediğiniz masaya oturun veya kendi masanızı oluşturun. On binlerce aktif üyemizle saatlerce sürecek olan eğlenceye hemen katılın.

Okey Royal; kuruluşu olan 2007 senesinden bu yana dünyadaki tüm okey severleri aynı çatı altında toplamayı hedeflemiş kaliteli bir oyun programıdır. Alışageldiğiniz basit görüntülü ve kalitesiz kullanıcıya sahip sitelerden sıkılanlar için en ideal oyun olan bu sistem içerisinde vaktinizin nasıl geçtiğini bile anlamayacaksınız. Okey indirmek kolay, oynamak ise eğlencelidir. Kendi masanızı oluşturabilir, sohbet edebilir ve belki de hayatınıza da bir çoğunuzun ilk defa yapacağı farklı milletlerden oyuncular ile okey oynama zevkine katılabilirsiniz.

Okey Royal indir exe dosyası dünyanın en büyük internet güvenlik sistemi olan McAfee tarafından korunmaktadır. Oyunumuzu güvenle indirebilirsiniz. Bilgisayarınıza her hangi bir zararlı dosya bulaşması imkansızdır. Sizde eğlenceye ücretsiz olarak ulaşmak istiyorsanız, kaliteli bir okey oyunu arıyorsanız ve dünyadaki farklı milletlerden insanlar ile aynı program içerisinde kıyasıya okey oynamak istiyorsanız, Okey Royal sizlerin bulabileceği en gelişmiş online oyun yazılımıdır. Vakit kaybetmeden programı bilgisayarınıza indirin ve hemen oynamaya başlayın.