7 Ocak 2012 Cumartesi

Son yılların en iyi okey oyunu

İnternetin yaygınlaşmasıyla beraber okey sektöründe de büyük ilerlemeler kaydedilmiştir. Çoğu kategoride birçok oyunu internette kolaylıkla oynayabiliyorsunuz. Bunların içerisinde en çok göze çarpan oyun, Okey Royal’dir. Gerçek insanların online olarak oyun oynadıkları en büyük okey platformudur. Kullanıcılarına en iyi hizmeti sağlayan tek yazılım firması olduğu da kesindir.

Okey Royal; yaklaşık olarak 7 yıldan beri faaliyet göstermekte olan bir oyun şirketidir. İnsanlara hizmet amacıyla kurulmuş bu yazılım firması ilk olarak Rummy oyunu olanağını sağlayarak piyasaya sürülmüştür. Ardından geliştirilen oyun içeriğinin Ülkemiz içerisine girmesiyle okey oyunu hizmeti de vermeye başlamıştır. Bilindiği gibi Türkiye’de okey oyunu daha fazla oynanılmaktadır. Hemen hemen herkes okey oyunu konusunda bilgi sahibidir diyebiliriz. Oyun hizmet vermeyi amaçlayan Okey Royal, yazılım konusunda kendi bünyesine okey oyununu ekleyerek vatandaşlarımız için en büyük yeniliği kazandırmıştır. Konu hakkında detaylı olarak sizlere bilgi vermek istiyorum.

Öncelikle bu oyuna sahip olabilmeniz için “okey royal indir” programına sahip olmalısınız. Ücretsiz olarak bilgisayarınıza yüklediğiniz bu oyun yazılımı içerisinde sizleri sayısız olarak özellikler bekliyor. 2012 yılına özel düzenlenen okey turnuvaları olsun birçok yarışma sizleri yeterince tatmin edebilecektir. Yazılım boyut olarak çok küçüktür. Her işletim sisteminde kolaylıkla çalıştırabilir ve güvenlik açısından da zararlı yazılımlardan korunursunuz. Çünkü Royal programı Avrupa standartları tarafından desteklenen sertikasını almış bulunmaktadır. Sizleri koruyan en iyi okey oyunu programı olduğu tescillenmiştir.

Okey indirmek isteyen herkes Royal içerisinde sınırsızca okey oyunu oynayabilir. Yaş sınırlaması olmadan hemen katılabilirsiniz. Zaten okey oyunu konusunda çok az bir bilgiye sahipseniz programı kullanmak size çok basit gelecektir. Eğer kendinizi bu konuda yetersiz görüyorsanız, Okey Royal sitesi içerisinde sizlere sunulan bilgilerden faydalanabilirsiniz. Konu başlıklarından istediğiniz bilgiyi kolaylıkla bulabilir ve oyuna başlayabilirsiniz.

Okey Royal programı gerçekten çok özel bir oyun yazılımıdır. Gerek görsel, gerekse kullanış bakımından sizleri memnun eder. Programa sahip olmak istiyorsanız, Google arama motorunda “Okey Royal” kelimesini arattırmanız yeterli olacaktır. Karşınıza çıkacak olan sitelerden herhangi birisini seçerek programa sahip olmanız çok koladır.

Sizlerde son yılların en iyi yazılımı içerisinde okey oyunu oynamak istiyorsanız, hemen programı denemenizi tavsiye ederim. “Can sıkıntınıza okey royal ile son verin” yazımda anlattığım gibi sizleri çok şeyler bekliyor. Hemen oyuna katılarak sınırsızca özellikten bedava olarak faydalanın. Okey Royal tamamen ücretsizdir.