20 Mart 2010 Cumartesi

Can sikintiniza Okey Royal ile son verin

Dünyanın en kaliteli online oyun programlarının başında gelen Okey Royal artık Türkiye’de. Hem de yeni oyunu Türk Okeyi ile. Artık demode olmuş ve seviyesiz oyuncular ile dolu odalarda okey oynamayı bırakabilirsiniz. Dünyanın farklı milletlerinden insanlar ile sohbet ederek, 3 boyutlu ve gerçek ses teknolojisine sahip online yazılımımızı oynarken çok eğlenecek ve can sıkıntınıza son vereceksiniz.

Dünyanın farklı bölgelerinde okey farklı kurallar ile oynanılmaktadır. Türkiye’de oynanılan okey ise, bizlerin icadıdır. Okey Royal, Türk insanının ne kadar okeye düşkün olduğunu ve bu oyunun sizler için ne kadar büyük bir önem taşıdığının farkında. Uzun süren çalışmalar ve araştırmalar sonucu siz okey severlerin beğenisine sunduğu Türk Okeyi ile can sıkıntınıza son verin ve bu eğlence dünyasındaki yerinizi hemen alın.

Türkiye’deki mevcut oyun sitelerinin okey oyunlarını inceledik. Ortak bazı problemler gördük. Bunlardan ilk dikkatimizi çeken, sitelerde yazılımların hepsinin iki boyutlu oluşu idi. Teknik olarak yazılım teknolojisinin çok gerisindeki bu oyunlar, oynayanlara görsel olarak hiçbir duygu yaşatmayacağı kanaatine vardır. Ve sizler için 3D görüntü teknolojisi ile harmanlanmış müthiş bir program hazırladık.

Oyunumuz içerisinde sohbet odaları ve sizlere özel turnuvalar düzenledik. Okey oynarken masadaki oyuncular ile aynı platformda sohbet edebilirsiniz. Ayrıca online turnuvalara katılıp, okeydeki şansınızı ve oyun bilginizi diğer rakipler ile yarıştırma şansına da erişirsiniz. Dünyanın en büyük online okey salonu içerisindeki yerinizi almak ve can sıkıntınıza Okey Royal ile son vermek için hemen oyunu bilgisayarlarınıza indirin ve oynamaya başlayın. Tamamen ücretsiz olan servisimiz, sizlerin en rahat şekilde okey oynayabilmesi için hazırlanmıştır. Lobi ve program içerisindeki paneller tamamen Türkçe olduğu için hiçbir zorluk çekmeden rahatlıkla Okey Royal oynayabilirsiniz. Hepinize bol eğlence ve şans dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder