6 Nisan 2010 Salı

İnternet Okey

Okeyin internette oynanılmaya başlaması çok uzun zaman değil birkaç sene önce başladı. Günümüzde insanlara internet vasıtası ile okey oynama imkanı sunan sitelerin artışı insanların arz-talepleri ile direk doğru orantılı olarak gelişmektedir.

Eskiden cafelerde, evlerimizde, çay bahçelerinde, kahvehanelerde, plajlarda oynadığımız bu oyun, internet hızlarının inanılmaz artışı ve online oyun sektöründeki hızlı gelişimle beraber internette oynanılır hale geldi. İnternette okey oynamak normal hayattan daha zevkli geldi insanlarımıza. Gerçek hayatta sadece tanıklar ile oynanılan okey, internette farklı insanlar ile oynanılabiliniyor. Bu sayede insanlar normal hayatlarında hiç tanımadıkları, yüzlerini bile görmedikleri oyuncular ile sanal masalarda okey oynuyor, sohbet ediyor ve güzel arkadaşlıkların başlangıçlarını yapıyorlar.

Farklı kişiler ile oynamanın sizlere oyun tecrübesi olarak çok büyük faydası olacaktır. Yeni tanıştığınız insanlardan farklı okey taktikleri ve stratejileri öğrenebilir ve öğrendiklerinizi, hem gerçek hayatınızda oynadığınız maçlarda, hem de internette diğer salonlarda oynayacağınız masalarda kullanabilirsiniz. Bu şekilde oyundaki tecrübenizi arttırır ve daha usta bir oyuncu seviyesine ulaşırsınız.

Çağın bize getirdiği yeniliklerden tabiî ki de okeyde nasibini aldı. Wireless Lan teknolojisi sayesinde insanlar ellerinde diz üstü bilgisayarları ile buldukları her yerde rahatlıkla okey oynayabilmekte iken, 3G’nin hayatımıza girişi ile beraber artık cep telefonlarından da okey oynuyorlar. Türk insanı olarak zaten okey oynamayı çok severiz. Bir de üzerine bu müthiş teknolojiler gelince, internet okey odaları da günün farklı saatlerinde sayısı milyonu bulan okeyciler ile dolup taşar hale geldi.

İnternet Okey oynatan siteler henüz istenilenin çok daha altında bir kalite sunmaktadır sizlere. Bizim oyunumuz ise, bu sitelerin aksine görüntü ve ses olarak yazılım teknolojisinin geldiği en başarılı oyunlardandır. Ücretsiz olarak hemen bu programa sahip olabilir ve oynamaya başlayabilirsiniz. Sizde farklı bir eğlence arıyorsanız, internet okey yazılımımızı hemen bilgisayarlarınıza indirin ve eğlence dolu oyun programı içerisindeki yerinizi alın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder