25 Nisan 2010 Pazar

Dünyanın en büyük okey salonu

Dünyanın en gelişmiş online yazılım teknolojisi ile siz okey severlerin beğenisine sunulan Okey Royal, çok kısa bir süre içerisinde inanılmazı sor sayıda oyuncuyu salonu içerisine toplamayı başardı. Türkiye’de okey oyununun sevildiğini biliyorduk, ancak bu kadarını inanın bizler bile tahmin etmiyorduk.

Türk okeyi oyunumuzu piyasaya sunmamızın ardından, müthiş bir kalabalık okey salonu içerisinde toplandı. Çevrim içi olarak günün farklı saatlerinde birbirleriyle sohbet ederek okey oynayan bu kalabalık, eğlence ve arkadaşlığı Okey Royal kalitesi ile keşif etti. Sizde dünyanın en büyük okey salonu içerisindeki yerinizi hemen alabilir ve eğlencenin gerçek adresinde okey oynamaya başlayabilirsiniz.

Mevcut internet okey salonu hizmetlerinin çok üstünde bir kaliteli sunan Okey Royal, farklı özellikleri, çevrim içi sohbet odaları, turnuvaları ve ücretsiz olarak indir özelliği ile siz okey severleri eğlenceye çağırıyor.

Dünyanın en büyük okey salonu içerisinde farklı milletlerden on binlerce oyuncu bulunmaktadır. Hangi ülkeden isterseniz, o oyuncuyla oynayabilirsiniz. İster kendi oyun masanızı oluşturur ve misafirlerinizi davet edersiniz, isterseniz de okey salonu içerisinde hazır açılmış olan ve kuralları diğer rakipler tarafından belirlenmiş olan masalarda oynamaya başlarsınız. Sizlere sınırsız bir eğlence dünyası hazırlayan bu oyun salonu tamamen ücretsizdir. Basit birkaç işlemle oyunu bilgisayarlarınıza bir kereliğine mahsus olarak indirin ve internet mecrasının en büyük okey salonu içerisinde oynamanın ayrıcalıklarından faydalanın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder