28 Mart 2012 Çarşamba

Okey Royal programının yeni özellikleri

Okey Royal 2012 senesine oyun programına yeni özellikler ekleyerek başladı. 2012’nin Mart ayında olduğumuz şu günlerde ise programı içerisine senenin başında eklediği özelliklerden farklı özellikler ekledi ve daha önce Okey Royal programı indirip bilgisayarına kuranlar için otomatik güncelleme eklentisi getirdi. Yani daha önce okey royal oyunu içerisinde oynuyor ve yazılım bilgisayarınızda duruyorsa; yeni özelliklere ulaşmak için bir şey yapmanıza gerek yok. Yazılım otomatik olarak kendisini güncelleyecektir.

Nedir Okey Royal içerisinde gelen yeni özellikler?

1. Oyuncu ekranı ve kullanıcı profili değiştirildi. Artık arkadaşlarınızı kendi listenize ekleyebiliyorsunuz. Okey Royal paneline bağlandığınızda listenizdeki arkadaşlarınızın sistem içerisinde online/offline konumlamalarını görebiliyorsunuz. Hangi masada olduğunu, hangi masada okey oynadığını görebiliyorsunuz. Ayrıca okey oynamaksızın arkadaş listenizdekiler ile sohbet edebiliyorsunuz.

2. Kişisel sohbet (chat) özelliği geldi. Bildiğiniz gibi eskiden oyuncular sadece masalarda okey oynarken tüm masadakilerin okuyabileceği bir duvarda sohbet edebiliyorlardı. Okey Royal’e yeni eklenen sohbet özelliği sayesinde artık kendi arkadaş listenize eklediğiniz oyuncularla oyun oynamaksızın sadece ikinizin görebileceği bir pencereden sohbet edebileceksiniz.

3. Görüntülü Okey eklentisi yüklendi. Bu sayede iki kişilik masa oluşturup sadece iki kişinin okey oynadığı oyunlarda bilgisayarınızdan kamera açabilecek ve görüntülü okey oynayabileceksiniz. Görüntülü okey oynarken karşı taraftaki oyuncu ile sohbet edebilecek ve kendinizi gerçek hayatta okey oynuyormuş gibi hissedeceksiniz.

4. Ek turnuvalar okey royal özellikleri olarak getirildi. Okey Royal içerisinde sizlerinde bildiği gibi; günlük, haftalık ve aylık özel turnuvalar olmak üzere 3 çeşit oyun turnuvası düzenlenmekteydi. Artık günün farklı saatlerinde paneldeki online okey oyuncu sayısına göre düzenlenen “Hızlı Turnuvalar” a katılabileceksiniz. Panel’de çok oyuncu online olduğunda sistem otomatik olarak turnuva düzenleyecek ve bu program içerisindeki tüm oyunculara anlık ileti olarak bildirilecek. O an kayıt yapanlar turnuvaya dahil edilecektir.



Online yazılımımız sürekli olarak güncellenmekte ve geliştirilmektedir. Sizlerden gelen yorumlar ve istekler bizim ArGe çalışmalarımızda belirleyici bir faktör oluşturmaktadır. Dünyanın en iyi okey oyunu olan bu program, yaptığı tüm yenilikleri daha önceki kullanıcılarına otomatik olarak güncellemektedir. Okey Royal’in sistemine eklediği yeni özellikleri, yapılan çalışmaları ve güncellemelerin tümünü sitemizden takip edebilirsiniz.

Okey Royal gerçektende sürekli kendisini geliştiren, yenileyen bir program. Bizlere internette okey oynamayı sevdiren bu müthiş yazılım içerisinde binlerce online üye bulunmaktadır. Özellikle okey royal yeni özellikleri arasında bulunan görüntülü okey ve sohbet ederek okey oynama imkanlarıyla, artık okey oynamak çok daha eğlenceli. Sizde hemen online yazılımı bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirin ve Okey Royal’in eğlence dolu dünyasındaki yerinizi hemen alın. Okey Royal tamamen ücretsiz bir yazılımdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder