24 Ocak 2010 Pazar

Okey indirmek

Dünyanın en kaliteli okey sunucusunda okey oynamak için tek yapmanız gereken online programı bilgisayarlarınıza indirmek ve eğlenceye katılmaktadır. Okey Royal 17 farklı dilde verdiği destek sayesinde oyun lobisine kısa sürede 24 farklı milletten oyuncu ile doldurmuştur. Sayısı milyona yaklaşan bu oyuncular, günün farklı saatleri içerisinde Okey Royal lobisine girmekte ve birbirleri ile okey oynamaktadır. Sizde bu eğlenceli ve sosyal platform içerisindeki yerinizi almak istiyorsanız hemen online programımızı yükleyin.

Okey İndirmek ve oynamaya başlamak için Burayı Tıklayınız.


Okey Royal indirmek kolay, oynamak ise çok eğlencelidir. Oyunu indirme butonuna tıkladıktan sonra bilgisayarınıza inmesini beklersiniz. Bu adım yaklaşık olarak 1 dakika sürecektir. Okey Royal kurulum dosyası bir dakika içerisinde bilgisayarınızın masa üzerinde olacaktır. Gelen kurulum dosyasına çift tıklar ve oyunun yükleme adımlarını başlatırsınız. Okey Yükle adımları da indirme işlemi kadar kolay ve hızlıdır. Sıradan hemen her bilgisayar kullanıcısı bu basamakları rahatlıkla tamamlayabilir.

Okey Royal yükleme adımlarında ilk olarak dil tercihinizi yapın ve ileri butonuna basın, ardından kullanıcı sözleşmesini okuyun ve yine ileri tuşuna basın. Bilgisayarınıza Okey Royal programının nereye kayıt edileceğini tayin edin ve yüklemeyi başlatın. 1 dakikadan az bir süre içerisinde okey programının kurulum işlemi bitecektir.

Okey indirmek hem kolay hem de ücretsizdir. Okey Royal programının kurulum aşamasının son adımında ise, sizlere oyun lobisinde kullanacağınız oyuncu adı ve parolanızı girmeniz istenecektir. Diğer oyuncularımızın sizleri göreceği bir nick name tayin edin ve unutmayacağınız bir şifre ile mail adresinizi gerekli sütunlara giriniz.

Artık Okey Royal lobisinde heyecan ve eğlence dolu müsabakalara hazırsınız. İster farklı milletlerden oyuncular ile oynayın, isterseniz de kendi ülke vatandaşlarınız ile oynayın. İsterseniz hazır açılmış masalardan birine oturun, isterseniz de kendi Okey masanızı oluşturun ve misafirlerinizi davet edin. Oyun şartlarını, puanlama tablosunu belirleyin ve hemen oynamaya başlayın.

Okey Royal indirmek ve hemen oynamak için vakit kaybetmeyin. Dünyanın en gelişmiş online eğlence merkezi içerisindeki yerinizi geç kalmadan alın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder