22 Ocak 2010 Cuma

Okey

Okey internette özellikle biz Türkler tarafından sıklıkla oynanılan bir oyundur. Mevcut oyun siteleri içerisindeki kayıtlı oyuncu sayılarını incelerseniz, okeyin Türkiye’de en çok oynanılan online oyun olduğu gerçeğini de göreceksiniz. Okey oyunundaki bu müthiş potansiyel, yazılımcıları bu alanda daha kaliteli oyunlar yapmaya yönlendirmiş ve online okey programları içerisinde kıyasıya bir rekabet başlamıştır.

Okey internette yaygınlaşmaya başlamadan evvel, benzeri masa oyunları Tavla, Poker gibi çok yaygın değildi. Özellikle Türkler ve Arap dünyası tarafından sevilerek oynanılan bu oyun, Avrupa ülkelerinin bazı kesimlerinde bilinmekteydi. İnternette okey oynamaya başlanılmasının ardından, kuralları gayet basit olan bu oyunu bir çok insan ilk defa görmüş ve oynamaya başlamıştır. Okeyin içerisindeki eğlenceli yapı sayesinde ve internettin çok hızlı bir şekilde yaygınlaşması ile beraber okey artık dünyanın bir çok milleti tarafından oynanılan bir oyun olmuştur.

İnternette oynanılan ilk okey oyunları, bu oyunu sadece Türkler ve Araplar tarafından oynanılması nedeni ile çok büyük yatırım içermeyen projelerden ibaret idi. Ancak günümüzde Türkiye başta olmak üzere tüm internet mecrasında bir çok Okey İndir ve Okey Yükle hizmeti sunan internet sitesi bulunmaktadır. Bu servisler tamamen ücretsiz olarak program hizmeti sunarken, okeycilerde daha önceki okey oynadıkları kalitesiz salonlardan bu platformlar içerisine geçmişlerdir. Bu oyun hakkında; okey internette şeklinde araştırması yapanlar yeni siteleri ve oyunları keşfedebilecektir.

Okey hakkında en büyük yatırımı ise, şüphesiz Okey Royal yapmıştır. Dünyanın en gelişmiş online oyun programlarından biri olan Okey Royal içerisinde bir çok özellik ve sayısı milyona yaklaşan online seviyeli oyuncu bulunmaktadır. Okey Royal’i indirmek ve oynamak gayet anlaşılır ve basittir. Oyunu bilgisayarınıza indirme işleminiz dakikalar alacaktır.

Dünyada 20 farklı milletten online oyuncusu bulunan Okey Royal programı içerisinde insanlar kıyasıya bir mücadele ve eğlence içerisinde oyun oynama zevkini yaşamaktadırlar. Oyun oynarken yeni insanlar ile tanışmakta ve sohbet özelliği ile en sıcak sohbetlerini okey oynarlarken yapmaktadırlar. Sizde dünyanın en büyük okey lobisinde heyecan verici maçlar yapmak istiyorsanız daha fazla vakit kaybetmeyiniz. Hemen online Okey Royal yazılımını bilgisayarlarınıza indirin ve internette gerçek yerli yabancı gerçek kişiler ile okey oynamanın tadını çıkarın. Okey Royal ile eğlencenizi ertelemeyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder