16 Ocak 2010 Cumartesi

Okey Yukle

İnternettin en gelişmiş ve kaliteli okey programı içerisinde oynamak artık çok kolay. Ücretsiz olarak yükleme ve kurulum sunan Okey Royal, 2009 yılı içerisinde İnternet Gambling grubu tarafından dünyanın en iyi online beceri oyunu seçilmiştir.

Okey Royal, sizlere ücretsiz bir oyun deneyimi sunacaktır. On binlerce kişi ile online olarak oynanılan bu oyun, sizlerin oyun heyecanını ve zevkini ikiye katlayacaktır. Sınırsız oyun deneyimi, tecrübesi kazanabileceğiniz programı yüklemek çok kolaydır. Alttan Okey Yükle yazan banarı kullanarak oyunu bilgisayarlarınıza indirebilirsiniz. Oyunun kurulum dosyası masa üzerinize gelecektir. Okey Yükle bilgisayara kurulur ve oyun lobisine kullanıcı adı şifresi ile üye olunur. Okey Royal; indirme, yükleme ve üye olma adımları bedavadır.

Hemen Okey Yükle. Oyunu indirmek ve oynamaya başlamak için Burayı Tıklayınız.
Daha önce okey oynadığınız, basit görüntülü site ve oyunlardan sıkılanlar için Okey Yükle doğru tercihtir. Okeyi sadece Türkiye’den gelen insanlar ile değil, tüm dünyadaki okeyciler ile aynı program içerisinde oynamak isteyenler için, Okey Royal tek seçenektir.

Sizde çevrim içi okey lobimize katılın ve dünyanın en gelişmiş online programı içerisinde Okey oynamanın tadını doyasıya çıkarın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder