1 Ocak 2010 Cuma

Okey Royal

Okey Royal; sizlere unutulmaz bir heyecan yaşatmak için tasarlanmış online bir oyun programıdır. İnternetteki on binlerce oyuncunun günün farklı saatlerinde toplandıkları bu platform sizlere 8 farklı dil seçeneği sunmaktadır. Türkçe dil seçeneği bulunan okey royal lobisine tamamen ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.

Okey Royal’in diğer özelliklerine geçemeden önce hemen oynamaya başlamak isteyenler, oyunu bedava olarak indirebilir ve dünyanın en büyük canlı okey odasındaki yerlerini vakit kaybetmeden alabilirler.

Okey Royal indirmek ve oynamaya başlamak için Lütfen Burayı Tıklatınız.


Okey Royal, sıradan okey oyunlarının aksine sizlere farklı oyun hizmetleri de sunmaktadır. Okey Royal içerisinde; klasik okey, 101 okey, okey turnuvaları ve 10 taş okey gibi farklı oyunlar bulunmaktadır. Oyuncularımız denemek istedikleri oyunu seçerler ve rakiplerini kendileri belirledikleri masalarda oynamaya başlarlar.

Okey Royal’de sizleri farklı bir oyun heyecanı beklemektedir. Alıştığınız sitelerin aksine bu lobi içerisinde 15 milletin oyuncusu bulunmaktadır. Sizlere ilk defa dünyanın diğer bir ucundaki oyunlar ile okey oynama imkanı sunan Okey Royal, bu özelliği ile dünyanın ilk ve en gelişmiş online okey programıdır.

Piyasaya sunulduğu 2005 senesinden bu yana dünyadan on binlerce oyuncuyu ağırlayan program artık Türkiye’de ve Türkçe hizmet sunmaktadır. Online okey heyecanınızı uluslar arası platformda yaşamak istiyorsanız, vakit kaybetmeden Okey Royal’in heyecan verici platformuna ücretsiz olarak üye olunuz.

Kendi masalarınızı oluşturabilir veya mevcut oluşturulmuş masalarda oyun heyecanına katılabilirsiniz. Kendi şartlarınızı belirleyin, masanızı oluşturun, arkadaşlarınızı davet edin ve Okey Royal ile eğlenceyi başlatın. Karşılaştığınız sorunlarda 7/24 online destek hattımızdan yararlanabilirsiniz. En kısa sürede sizlere geri döneceğimizden şüpheniz olmasın.

İnternette güven ve heyecan dolu okey maçları için, Okey Royal bulabileceğiniz en gelişmiş oyun portalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder